Якщо він говорить вам ці 13 фраз, не втратьте цього чоловіка

Цілком можливо, що ваш чоловік із мовчунів, схильних проявляти турботу за допомогою справ, а не слів. Але все одно те, що він говорить, має величезне значення. Так що слухайте уважно!

Ось як ви можете дізнатися, що цей чоловік – той самий, єдиний, якого ви чекали все своє життя. Якщо він часто говорить вам ці 13 речей, хапайтеся за нього, і не відпускайте ніколи.

1. «Ти прекрасна – і всередині, і зовні».

У цьому світі безліч хлопців, яких цікавить тільки зовнішність, але вам пощастило: той, який дістався вам, цінує у вас буквально все, і це чудово!

2. «Обожнюю твою посмішку».

Знаєте, що означають ці слова? Те, що поруч знаходиться чоловік, який готовий провести поруч з вами все життя, і робити що завгодно, лише б бачити цю посмішку знову і знову.

3. «Ось що я про це скажу».

Якщо ваш чоловік готовий поділитися з вами чесною думкою про якусь непросту ситуацію, або, скажімо, навіть про вашу нову сукню, вам, швидше за все, захочеться його як мінімум вислухати. Ці слова говорять про те, що йому не все одно.

І він не очікує, що ви тут же слухняно кинетеся виконувати те, що він скаже. Він відмінно знає, що у вас є свій чудовий розум, і лише ви здатні зрозуміти, що для вас дійсно підходить, а що ні.

4. «Що ти про це думаєш?»

Ваш коханий запитує вашу думку тому, що вона для нього дійсно важлива. Тому що ви для нього важливі. Це питання показує, що він вас дійсно поважає. І якщо він цікавиться вашою думкою в дрібницях, то неодмінно поцікавиться нею і в чомусь великому. Він уже вважає вас своїм партнером, і цим все сказано.

5. «Я підтримую тебе в цьому питанні».

Звичайно ж, ви двоє – зовсім окремі особистості, і нерозумно очікувати, що він буде завжди погоджуватися з вашими рішеннями і вчинками. Але якщо він підтримує вас і допомагає, навіть якщо з вами не згоден, поруч з вами просто чудовий хлопець.

6. «Прости мене, будь ласка».

Лише самодостатній чоловік здатний визнати свої помилки і вибачитися за них. І якщо він не тільки робить це, але і вчиться на своїх помилках, це просто знахідка – і це ваша знахідка!

Якщо ви хочете провести з кимось весь залишок життя, вам потрібна людина, яка не приховує свої недоліки. Той, кому цілком комфортно у власній шкурі, але хто готовий розвиватися і ставати краще з кожним днем.

7. «Виглядаєш дуже сексуально!»

Хоч ви і повинні знати, що він вас кохає за вашу особистість, а не тільки за зовнішність, такі компліменти незмінно додають перчинку у відносини. Зізнайтеся собі: адже вам хочеться відчувати себе красивою і бажаною. І додатковий плюс – якщо він говорить це вам навіть вранці, коли ви в піжамі, з розпатланим волоссям і без макіяжу!

8. «Ти впораєшся!»

Чи це важлива презентація на роботі або намічається конфронтація з кимось із родичів, ваш чоловік знає, що ви впораєтеся з усім якнайкраще – адже ви сильна, впевнена в собі і здібна жінка. Він бачить у вас це, і ви теж повинні. Він завжди був, є і буде вашим найбільшим фанатом.

Якщо цей чоловік дійсно вам підходить, він неодмінно знає, що повинен надихати вас на шляху до ваших цілей і мрій. І коли у вас все вийде, він буде радіти разом з вами.

9. «Я про все подбаю».

Коли ви валяєтеся в ліжку з високою температурою, або, скажімо, вас настільки завантажили роботою, що немає коли навіть зітхнути, він говорить, щоб ви ні про що не турбувалися, і він про все подбає.

У цього чудового чоловіка турбота про вас завжди буде на першому місці. Завжди. І його абсолютно не хвилює те, що йому доводиться бігати по магазинах із списком покупок метрової довжини, або, скажімо, витирати підлогу після того, як вас знудило. Він завжди готовий полегшити вашу ношу, і, повірте, з ним ви можете стати найщасливішою дівчиною в світі.

10. «Ти така смішна».

Ця фраза означає, що, по-перше, у вашого хлопця є почуття гумору, і, по-друге, що він вважає, що ви приносите в його життя радість.

Крім усього іншого, сміх відмінно знімає стрес. Якщо пара вміє над чимось щиро посміятися, вони, як правило, залишаються разом. І, відверто кажучи, кому не захочеться прожити життя, повне легкості і радості?

11. «Я вірю тобі».

Для хлопців довіра – дуже важливе питання. І якщо ваш чоловік може відкритися перед вами настільки, що довіряє свої найглибші бажання і секрети, ви вже почали створювати з ним нерозривний зв’язок. Ви не просто зустрічаєтеся з цією людиною – ви стикаєтеся своїми душами.

12. «Я кохаю тебе».

Не обов’язково, щоб він говорив ці слова кожен день. Але він повинен говорити їх, коли це дійсно важливо – і без тіні сумнівів.

13. «Я розумію».

Цими словами він визнає ваші почуття, і те, що вони для вас дуже важливі. Він розуміє вас, як ніхто інший, і завжди готовий проявити справжнє, непідробне співчуття.

Після того, як він каже вам «Я розумію», йому більше не потрібно говорити нічого іншого. Легкий дотик або стиснення руки, знята з щоки сльозинка – ось що він робить після цих слів, і це говорить вам про дуже і дуже багато. Ви знаєте, що цей чоловік завжди буде поруч, коли у ваше життя увійде якесь серйозне розчарування, в ваші емоційні і болючі моменти.

Якщо чоловік використовує ці фрази на постійній основі, вас можна тільки привітати!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.