Якщо ви чуєте будь-яку з цих 3 фраз, то знайте: ВАМИ МАНІПУЛЮЮТЬ!

Усі ми у якийсь момент свого життя маніпулювали кимось для отримання бажаного. Однак є люди, які в прямому значенні слова досягли успіху в оволодінні цим «мистецтвом».

Маніпулятори готові сказати будь-що, щоб змусити людину зробити те, що їм потрібно. І кажуть вони це холоднокровно і неупереджено, як і у випадку із фразою «доброго ранку».

Нижче перераховані 3 найбільш уживані маніпуляторами фрази:

«Ти дуже бурхливо реагуєш!»

Найкращий захист це напад. Якщо ви не задовольняєте потреби маніпуляторів, вони схильні виявляти гостру реакцію. Не вірте їхнім словам і не здавайтеся.

Швидше за все, ви поводитеся цілком нормально. А ця фраза — просто хитрість, яку вони використовують, щоб змусити вас відчути провину і засумніватися в прийнятому рішенні.

Ти дуже чутливий!

Якщо ця фраза звучить на вашу адресу занадто часто — настав час тікати! Так говорить лише той, кому немає справи до ваших почуттів. Якщо вам не подобається те, що вас просять зробити, відмовтеся. Це пастка. Маніпулятори відчують вашу слабкість і продовжать використовувати вас, поки не досягнуть бажаного.

Ти занадто драматизуєш!

Маніпулятори будуть дорікати вам, що ви стали королевою драми, навіть якщо ситуація стала драматичною через них.

Дуже важливо не потрапити на цей прийом, адже варто вам зробити це один раз і вони будуть маніпулювати постійно, поки не отримають від вас все, що їм потрібно.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.