Навчіться робити ці дві речі й ваш шлюб триватиме вічно

Не буває ідеальних шлюбів. Тому що це союз двох недосконалих людей, які намагаються знайти спосіб жити разом, бажано щасливо.

Ви і ваш партнер будете робити помилки. Тому ключ до успішного шлюбу полягає у двох головних принципах: любов і прощення. Щойно ви навчитеся застосовувати їх у своєму житті, у вашому шлюбі більше не буде тривіальних речей, які зазвичай руйнують сім’ї.

1. Любіть свого чоловіка за його помилки

Будь-яку помилку можна пробачити, якщо у людини вистачить сміливості її визнати.

– Брюс Лі

Любов включає в себе багато речей. Є сімейна любов, дружня і романтична. Але немає нічого сильнішого, ніж здатність любити когось таким, яким він є. Здатність любити когось і за його сильні сторони, і за слабкі. Це не легко, але необхідно.

Любов вимагає від вас прощення минулих проступків. І найкраще, що ви можете для зробити для свого чоловіка, – це любити його таким, яким він є, незважаючи на помилки, слабкості та недоліки.

Ніхто з нас не ідеальний. Бути здатним любити когось незважаючи на його помилки – це вдихає у ваші стосунки надію та нове життя. І ваш чоловік повинен робити те ж саме стосовно вас.

Якщо ви помилилися, він не повинен вас засуджувати. Він має любити вас з усіма вашими недоліками та слабкостями. Саме така форма любові зблизить вас як пару.

Любов безумовна. Неважливо, з якими випробуваннями ви стикаєтеся, не дозволяйте вашим або його помилкам ставати на заваді вашого кохання.

2. Прощайте

Ми повинні розвивати і зберігати здатність прощати. Той, хто не може прощати – не може любити. Є щось хороше навіть у найгірших із нас, і щось погане в найкращих із нас. Коли ми це зрозуміємо, ми станемо менше ненавидіти своїх ворогів.

– Мартін Лютер Кінг молодший

Не всі помилки легко пробачити. Але більшість можна. Бути здатним пробачити когось або себе – нелегко, але це те, чого ми повинні вчитися. Немає нічого гіршого, ніж невміння прощати.

Це лише породжує почуття провини, смутку, болю та важких почуттів. Прощення знімає всі ці негативні емоції й дає змогу серцю зцілитися.

Прощення засноване на принципі любові. Якщо ви не вмієте прощати, вам не вистачає любові, безумовної любові. У здорових стосунках є прощення, яке дає змогу вкоренитися безумовній любові.

Найгірше, що ви або ваш чоловік можете зробити – це тримати образу. Образа тільки розколе вас. Іноді прощення означає, що ви повинні першою зробити крок.

Для повного прощення може знадобитися час, але працюючи над цим разом зі своїм чоловіком або дружиною, ви зможете цього досягти.

Бути здатним любити свого партнера за його помилки і прощати дасть змогу вам згуртуватися і забути минуле. Шлюб, заснований на любові та прощенні, триватиме вічно.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.