З плавлених сирків і курячого яйця готую смачний сніданок (ділюся рецептом)

Всього з декількох простих продуктів готую дуже смачний сніданок. На підготовку інгредієнтів йде близько 5 хвилин, а на приготування буде потрібно не більше 10 хвилин. На вигляд страва виходить, як оладки, а за смаком наближена до класичних сирників. Її можна подавати зі сметаною, медом або варенням. Дуже смачно і ароматно виходить.

Складові:

  • 3 шт. плавлені сирки (по 70 грамів)
  • 1 шт. курине яйце
  • 2 ст.л. мука
  • 2 ст.л. соняшникова олія
  • за смаком мелений перець (чорний)

Покроковий процес приготування:

Щоб плавлені сирки швидко і зручно натерти на тертці, за 20 хвилин до початку приготування відправляємо їх в морозильну камеру. Потім звільняємо їх від упаковки і натираємо на грубій терці.

Додаємо в подрібнені сирки яйце і мелений чорний перець.

Висипаємо в миску борошно. Я використовую пшеничне вищого ґатунку.

Добре перемішуємо ложкою. Виходить густа маса, вона схожа на суміш для сирників.

У сковороді розігріваємо олію. Руки змочуємо у воді і формуємо з сиркової маси невеликі коржі (7 шт.). Розміщуємо їх на сковороді, накриваємо кришкою і смажимо коржі на середній температурі 3-4 хвилини, поки нижня сторона не зарум’яниться. Вони стають пишними.

Потім перевертаємо на інший бік і готуємо сирні оладки ще кілька хвилин.

Щоб усі сторони добре зарум’янилися, ще раз перевертаємо на різні боки і смажимо по 1-2 хвилини. Оладки з плавлених сирків виходять пишними, дуже ароматними з насиченим сирним смаком. Подаємо їх з улюбленим варенням або сметаною.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.