П’ятихвилинний пиріг на кефірі для швидких господинь

Всі знають, що таке раптові гості. Часто буває так, що потрібно приготувати частування просто в лічені хвилини. І в цьому випадку на допомогу приходить випічка на кефірі. Сьогодні ми поділимося з тобою рецептом самого простого і смачного пирога, який готується легко і головне швидко!

пирог с изюмом

ПИРІГ з родзинками


СКЛАДОВІ
2 яйця
2 ст. пшеничного борошна
1 ст. кефіру
1 ст. цукру


100 г родзинок
1 ст. л. вершкового масла
10 г розпушувача
ванілін

Приготування

Кефіру для тіста готується дуже просто, його не треба ні розгортати, ні відправляти в холодильник. Отже, за допомогою блендера або міксера сумішей яйця, цукор і кефір.

как быстро приготовить пирог

Тепер повільно додавай борошно, помішуючи масу. Після додай розпушувач, ванілін, родзинки. Ретельно все перемішати. Ось тісто і готово.

пирог на кефире

Вилий тісто в змащену маслом форму для випічки. Випікати пиріг при температурі 180 градусів приблизно 30-35 хвилин. Готовність перевіряй сірником, по-старому.

самый вкусный пирог

Пиріг виходить ніжним, пишним і дуже смачним. Це найпростіший пиріг на кефірі, який я тільки знаю. Ніякої гори брудного посуду, ніякої зайвої метушні, все швидко і легко. Пиріг чудово прикрасить святковий стіл, порадує як домашніх, так і раптових гостей і доведе, яка ти спритна і хороша господиня!

Поки ти ще не втекла піч цей чарівний пиріг, поділися рецептом з друзями!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.