Неймовірно смачний торт “Лінивий Наполеон” на основі печива

Представляю вам рецепт наполеона. Рецепт простий і неймовірно смачний. На його приготування, знадобиться мінімум часу!

Список необхідних інгредієнтів

  • Пшеничне борошно – 6 столових ложок
  • Пісочний цукор – половина склянки (100 гр.)
  • Ваніль – 1 пакетик
  • Хрустке печиво (найкращим вибором буде печиво, яке називається вушки) – 800 грам
  • Курячі яйця – 3 шт.
  • Коров’яче молоко – 1000 мл.

Торт “Лінивий Наполеон”, покроковий рецепт приготування

В першу чергу потрібно з усієї кількості коров’ячого молока відлити одну чашку (200 гр.). А молоко, що залишилося виливаємо в казанок. Надалі ви будете робити в ньому заварний крем. Беремо миску (бажано побільше) і висипаємо в неї ваніль, цукровий пісок, а також курячі яйця. Добре перемішуємо. Всипаємо сюди пшеничне борошно (6 ложок) і знову мішаємо.

Виливаємо заздалегідь приготовлену чашку молока, а потім починаємо інтенсивно перемішувати. Мішаємо довго, щоб маса вийшла однорідною. Отриману масу тоненькою струменем заливаємо в молоко, яке ми довели до кипіння, при цьому весь час помішуємо.

Мішаємо на маленькому вогні поки суміш не стане однорідною і робимо з неї заварний крем. Через кілька хвилин (4-6) крем загусне і буде готовий. Вимикаємо вогонь і відставляємо його в сторону, для того щоб крем охолов.

Беремо плоску велику тарілку і кладемо на неї шаром випічку (печиво).

Намазуємо зверху крем і рівномірно розподіляємо.

Далі кладемо знову шар печива і промазуємо кремом. Повторюємо шари. При бажанні можете дрібно порізати горіхи і підсипати їх між шарами. Зверніть увагу на краєчки торта. Вони також повинні бути добре промазати кремом. Верхівку присипте перетертим печивом. Далі слід помістити торт в холодильник, щоб він добре просочився. На це знадобиться близько 7-9 годин.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.