Найсмачніший “ледачий” рецепт, без якого я не можу обійтися!

Картопля, запечена з м’ясом духовці, – це ідеальний варіант ситної вечері для всієї родини. Мало того, що рецепт дуже простий, так ще і виходить неймовірно смачна страва. М’ясо виходить дуже соковитим, а картопля неймовірно ніжною. Наперед всім бажаємо приємного апетиту!

Інгредієнти:

5-6 великих картоплин

0,5 кг курки

1 морква

2 зубчики часнику

1 цибулина

сіль і чорний мелений перець

за смаком улюблені спеції

3 столових ложки рослинної олії

приготування

Для початку потрібно нарізати часточками середнього розміру картоплю і моркву. А також півкільцями цибулину. Солимо, перчимо і перемішуємо з улюбленими спеціями. Наприклад, відмінно підійдуть приправа до м’яса, куркума, паприка або сушена зелень.

картопля з м’ясом

Курку можна взяти як у вигляді філе, так і частинами з кістками і шкірою, щоб страва вийшла більш соковитою. Ми покажемо приготування на прикладі курячих стегон. Моєму м’ясо, солимо, перчимо і посипаємо спеціями. Натираємо подрібненим часником. І залишаємо разом з картоплею на 10-15 хвилин, щоб інгредієнти замаринувати.

Перекладаємо картопля в рукав для запікання, а зверху викладаємо шматочки курячого м’яса. Поливаємо трьома столовими ложками рослинного масла і закріплюємо краю рукава.

Також не забуваємо зробити проколи, інакше рукав може лопнути під час готування.

Кладемо картоплю з куркою на деко, відправляємо в духовку і запікаємо при 200 градусах 50-60 хвилин.

Подавати на стіл страву можна посипавши свіжою зеленню або з овочевим салатом.

Всім удачі в готуванні!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.