Беру 2 скумбрії та гірчицю та відправляю в духовку. Підсіли на цю страву всією родиною

М’ясо скумбрії, завдяки гірчиці, виходить дуже ніжним соковитим. Така страва чудово підійде для прикраси святкового столу.

Для цієї страви вам знадобиться мінімум інгредієнтів. Я купив дві заморожені скумбрії в магазині. Їх попередньо потрібно повільно розморозити у холодильнику.

Так м’ясо не буде сильно пухким

Для початку нам потрібно обробити рибу. Відріжте всі плавці. Відріжте хвіст та голову.

Надріжте рибу вздовж до хребта, не чіпаючи шкіру на спині і витягніть всі начинки. Дістаньте хребет.

Це можна зробити руками, він витягується досить легко.

Розгорніть філе риби та видаліть усі плівки та великі кісточки. Намагайтеся бути обережними, м’ясо дуже ніжне і легко пошкодити філе.

Тепер приступимо до приготування маринаду, який ідеально підходить до нашої риби. Маринад дуже простий та буквально робиться за 1 хвилину.

Для цього візьміть одну столову ложку сметани, одну столову ложку гірчиці та одну столову ложку свого соусу. Видавіть із половинки лимона сік. Все перемішайте, і наш маринад готовий.

Застеліть лист пергаментним папером. Викладіть філе на лист м’ясом до верху. Нанесіть маринад таким шаром, щоб він покривав усю рибу.

Випікати в духовці при 180 ° приблизно півгодини. Прикрасьте найніжніше запечене філе улюбленою зеленню та подавайте швидше на стіл. Смачного!

Складові:

Скумбрія 2шт

Сметана 1ст.л

Соєвий соус 1ст.л

Гірчиця 1ст.л

Лимон 1\2 шт

Зелень за смаком

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.